1°C

Beograd

Photo: Twitter/Printscreen

Izvor: Tanjug

IZ BUDVE STIŽU VESTI: Sednica završena bez glasanja o smeni Carevića

Odbornici Demokratske partije socijalista (DPS) i Crnogorske i nezavisni odbornik Stevan Džaković napustili su sednicu Skupštine opštine Budva nakon što do ponoći nije održano glasanje o poverenju predsedniku Opštine Marku Careviću.

Odbornica DPS-a Snežana Kuč je istakla da je prekršen Statut po kojem je sinoć trebalo održati glasanje, odnosno 30 dana od podnošenja incijative, navode mediji.

SAZNAJTE JOŠ!

ZBOG AJFONKE POTRES U CRNOJ GORI! Mnogi visoki funkcioneri koristili njene "usluge"!

SRPSKA HEROINA DALA ŽIVOT NA KOSOVU: BRANIĆU SRBIJU I KAD BUDEM MRTVA! (GALERIJA)

SVET JE ZANEMEO NA OVE REČI! NISMO KOLONIJA GUBAVACA, NE PRISTAJEMO NA CRNE LISTE!

Nastavak SKANDALA U BIH! Predložen jednomesečni PRITVOR za federalnog PREMIJERA!

Predsednik SO Budva Krsto Radović je istakao da ne postoji zakonska sankcija ako se rok probije. On se pozvao na Zakon o lokalnoj samoupravi.

Na sednici je umalo došlo do incidenta nakon što je odbornica Pokreta za promene Nataša Mitrović bukvalno pet minuta čekala na govornici da nezavisni odbornik Stevan Džaković potpiše dokument da vrati mandat koji je uzeo toj partiji.

Funkcioner PZP-a Vladislav Mitrović krenuo je ka odborniku DPS Miliji Sekuloviću jer je čuo da je neko neprimereno nešto dobacio, pišu Vijesti.

Nastalo je koškanje i odbornici i gradski funkcioneri sprečili su Mitrovića, inače supruga odbornice PZP-a da se fizički obračuna. Odbornik Sekulović je kazao da nije dobacivao i situacija se smirila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti