Izvor: Alo
01.07.2020 u 22:55
0

TORTURA U BUDVI! Nasilje nad Srbinom USRED policijske stanice!

Vatrogasac iz Budve Dalibor Bošković pretučen je danas u stanici budvanske policije, objavio je funkcioner DF-a Slaven Radunović na svom Fejsbuk profilu.

– Krvavi pir crnogorske policije se ne zaustavlja! Ti ljudi sve više liče na zveri, a sve manje na čuvare reda i zakona. Dalibor Bošković, koji se nakon što je video kako se policija odnela prema njegovim kolegama u Budvi, sklonio nekoliko dana na sigurno, danas se sam prijavio, posle garancija koje je njegovom rođaku Voju Pićanu dao načelnik budvanske policije Zoran Vučinić.

Obećano mu je da će se prema njemu postupati u skladu sa zakonom i da ga niko neće maltretirati.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

Osmaci danas i sutra PREDAJU LISTE ŽELJA za upis u srednju školu!

MESEČNI HOROSKOP Stigao je burni jul i zato ovo morate znati!

TURISTI, OPREZ! Granični prelaz EVZONI ZATVOREN DO 15. JULA!

NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU „JOVANJICA“ Uhapšeno još sedam osoba

Došao je u zgradu policije sa svojim advokatom Dimitrijem Dapčevićem i dao izjavu. Čim je advokat otišao, u prostoriju su uleteli komandir Slobodan Kovačević i policajci Duško i Dejan Rakočević, koji su ga tako pretukli da je nakon toga završio u Hitnoj pomoći!

Do kad će Đukanovićeva policija da se ponaša kao Brozova 1948?

Pozivam ministra Mevludina Nuhodžića i direktora Veselina Veljovića da izgrednike hitno suspenduju i naravno pritvore, kao što se radi sa običnim građanima zbog sumnje da su počinili neuporedivo lakša dela! Siledžije u zatvor- zapisao je Radunović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter