Izvor: tanjug
27.07.2020 u 04:38
0

DODIK: Trebinje je srpski grad, ali otvoren za sve!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras da je Trebinje srpski grad, da tamo živi 95 odsto Srba, ali i da je otvoreno za sve koji žele da tamo dođu.

TOP PREPORUKA

MILOVI DVOSTRUKI ARŠINI! ŠIPTARI LUMPUJU U KLUBOVIMA, A SRBE HAPSI U CRKVAMA! (VIDEO)

ISPIRAJU MOZAK! Zapad uvodi u škole predmet „KAKO POBEDITI PUTINA I RUSIJU“!

VUČIĆ PORUČIO: Srbija biti 5 puta uspešnija u otpriznavanju nego Priština u akciji priznavanja

Vučić obišao tenkovski bataljon u Sremskoj Mitrovici: Bićemo dovoljno snažni, ogromna finansijska sredstva uložićemo u našu vojnu industriju (VIDEO)

INFEKTOLOG PELEMIŠ: Evo na koji način može bolest da se spreči!

Dodik je  u prilog tome podsetio da je jedna od eparhija koje je formirao Sveti Sava obuhvatala to hercegovačko područje.

On je povodom polemika u vezi sa plakatom koji je osvanuo na ulazu u Trebinju „Dobro došli u najljepši srpski grad“, rekao da je taj plakat odraz patriotizma i da je to veštacka tema koja je nametnuta iz Sarajeva, jer su bili besni zbog posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića RS, gde je uvek rado viđen gost.

PROČITAJTE I OVO

DANAS JE PRAZNIK ARHANGELA GAVRILA: Pogledajte šta ne smete readiti!

ŠOK SCENA U RUSIJI! Bane Ivanović ISPUSTIO pehar Kupa na proslavi i POLOMIO GA! (VIDEO)

Ovo je istina o BRAKU Jelisavete i Teodosića! (FOTO)

Dodik je napomenuo da su Turci za 500 godina vladavine uspeli da u Trebinju naprave samo jedan mostić.

On je istakao važnost materijalne pomoći Srbije Republici Srpskoj, dodajući da je još važniji osećaj ljudi iz RS „da je Srbija tu“.

Srpski član Predsedništva BiH još jednom je ponovio da Republika Srpska nije trebalo da ostane u BiH.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter