Izvor: Tanjug
28.07.2020 u 22:26
0

KORONA SE NE ZAUSTAVLJA: Ministar u BiH na respiratoru zbog virusa kovid-19

Ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata FBIH, Salko Bukvarević, koji je zaražen korona virusom, priključen je danas na respirator jer mu se pogoršalo zdravstveno stanje.

On se nalazi u bolnici u Sarajevu, a stanje mu se pogoršalo zbog otežanog disanja, prenosi sarajevski portal Klix i dodaje da je od ponedeljka na kiseoniku i da ima jaku upalu oba plućna krila.

Bukvareviću je 22. jula potvrđen pozitivan test na korona virus.

OVO MORATE ZNATI…

MINIOSTAR VULIN OŠTRO: Pozvati Srbe da proslave zločinačku akciju Oluja je kao da ste Jevreje pozvali na Hitlerov rođendan

PREDSEDNIK RUSIJE JE U PROBLEMU: Oglasio se Kremlj

EVROPSKA UNIJA SPREMA ULTIMATUM SRBIJI: Priznajte Kosovo ili…

POČINJE ZAPRAŠIVANJE KOMARACA: Akcija će trajati dva dana

POŽURILE I IZNENADILE SVE: Umesto u bolnici, mame se porodile u domu zdravlja

Nakon kontakta sa premijerom Vlade FBiH Fadilom Novalićem, za kojeg je u međuvremenu utvrđeno da je pozitivan na korona virus, i to na trećem danu Marša mira upriličenom povodom obilježavanja 25. godišnjice zločina u Srebrenici, ministar Bukvarević je bio u samoizolaciji.

Sedam dana nakon prvog nalaza, ministar je osetio blage simptome u vidu povišene telesne temperature i kašlja, nakon čega je nalaz ponovljen i ustanovljeno da je pozitivan na Kovid 19.

Bukvarević je prvih dana bio stabilnog zdravstvenog stanja, ali je do pogoršanja tokom jučerašnjeg dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter