Izvor: Alo.rs
28.07.2020 u 22:50
0

INFEKTOLOG SAVETUJE: Pazite se ako idete u Hrvatsku

Dodala je kako je najveća opasnost zaraze u domovima za stare

Ona je istakla da Hrvatska ima dva puta više obolelih od Slovenije, uz manji broj testiranih

Glavni infektolog u stručnom timu slovenačke vlade Bojana Beović pozvala je danas na oprez jer, kako je rekla, epidemiološko stanje u Hrvatskoj nije sasvim pod kontrolom.

OVO MORATE ZNATI…

MINIOSTAR VULIN OŠTRO: Pozvati Srbe da proslave zločinačku akciju Oluja je kao da ste Jevreje pozvali na Hitlerov rođendan

PREDSEDNIK RUSIJE JE U PROBLEMU: Oglasio se Kremlj

EVROPSKA UNIJA SPREMA ULTIMATUM SRBIJI: Priznajte Kosovo ili…

POČINJE ZAPRAŠIVANJE KOMARACA: Akcija će trajati dva dana

POŽURILE I IZNENADILE SVE: Umesto u bolnici, mame se porodile u domu zdravlja

S obzirom na velik broj slovenačkih turista na hrvatskoj obali, Beović je pozvala na oprez jer se, kako je rekla, u Sloveniji pojavio manji broj slučajeva zaraze koji su „uvezeni“ iz Hrvatske.

„Takvih je slučajeva za sadamalo, možda šest prošle nedelje“, rekla je ona i objasnila da se radilo o osobama koje su letovale na hrvatskom primorju, a kojima je nakon povratka u Sloveniju potvrđena infekcija.

Dodala je kako je najveća opasnost zaraze u domovima za stare, gde je reprodukcijski broj 1,5 s obzirom na starost populacije koja je smeštena u jednom prostoru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter