Izvor: kurir.rs
21.09.2020 u 18:51
0

SCENA KAO NA FILMU: Oko 20 ljudi otelo preminulog sa INFEKTIVNE zajedno sa krevetom!

Rodbina i priatelji su danas sa infektivnog odelenja bolnice u Strumici oteli telo 49-godišnjeg preminulog pacijenta i zajedno sa bolničkim krevetom ga odvezli kući, javili su lokalni mediji.

Direktor te bolnice Naće Gogov je rekao da se „sve desilo kao u horor filmu“ jutros oko devet sati, nakon što je preminuo 49-godišnji pacijent, koji je malo pre toga primljen u teškom stanju.

Taj pacijet je, naveo je, hospitalizovan na infektivnoj sa povećanom temperaturom, visokim krvnim pritiskom i malaksolosti, i premionuo je za kratko vreme. 

OVO MORATE ZNATI

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Drastično smanjen broj novozaraženih, 2 preminula

IDENTIFIKOVAN UBICA STOJANOVIĆA: Sa Vračara krenuo električnim biciklom kako bi postavio bombu!

Evo ko je ubica Strahinje Stojanovića!

VAŽNO! Ovo su preporuke za prevenciju korone na visokoškolskim ustanovama

Bolesnika su u bolnicu doveli ćerka i supruga, a ubzo nakon što je preminuo, kako je rekao Gogov, „dvadesetak građana iz Strumice je izvuklo preminulog zajedno sa krevetom, prebacili su ga preko ograde, stavili u kombi i odvezli u nepoznatom pravcu“.

Zaposleni u bolnici kako ne bi izazvali incident nisu pokušali da spreče da telo bude odneseno, jer se radilo o većoj grupi ljudi, ali su slučaj odmah prijavili policiji.

Direktor bolnice je dodao da je odmah pozvana policija, kao i da ne može da se zna da li je preminuli pacijet zaražen korona virusom, jer nisu stigli da mu naprave test. ; Strumica je, kako navodi portal „Sakam da kažam“, novo žarište korona virusa, sa trenutno 1.008 aktvnih slučajeva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter