Izvor: tanjug
19.01.2021 u 18:45
0

Crna Gora krajem januara dobija kinesku vakci

Crna Gora će krajem januara dobiti dovoljne količine Sinofarmove vakcine protiv korona virusa, dogovoreno je na sastanku između visokih predstavnika te kineske kompanije i ministarke zdravlja Crne Gore Jelene Borovinić Bojović.

OVO MORATE ZNATI

POTRESNA ISPOVEST VODITELJKE HAPPY TV: U školi glume je masturbirao, češao se od devojčice, dok su im kapale suze na papir!

Advokat otkazao punomoćje Miki Aleksiću kada je saznao ko je jedna od žrtava!

BRNABIĆ O SLUČAJU MIKE ALEKSIĆA: Podvucimo crtu, ne šalite se sa ovakvim stvarima

DRAMA U LESKOVCU: Žena se porodila u sanitetskom vozilu, bebi se vrpca nekoliko puta obmotala oko glave

MIHAJLOVIĆ ODBRUSILA: Neka me svaki dan napadaju, ne dam da gaze državu (VIDEO)

– Ministarka je tokom onlajn sastanka zahvalila kineskim partnerima na ažurnosti i brizi koju su pokazali tokom intenzivnih pregovora u prethodnom periodu, a koji su rezultirali konačnim dogovorom da u Crnu Goru u najskorijem roku Sinofarm isporuči respektabilne količine vakcine koja će biti dostupna crnogorskim građanima- navodi se u saopštenju Ministarstva zdravlja, prenose Vijesti.

PROČITAJTE JOŠ

KORONA U GRADOVIMA SRBIJE: U Beogradu stagnira broj obolelih!

KORONA PRESEK Zaraženo 1.688 osoba, preminulo 20

NOVI SOJ VIRUSA STIGAO U MAĐARSKU: Teme na današnjoj sednici Kriznog štaba

VUČIĆ O ZAHTEVU DELA OPOZICIJE: Samo čekam da se osnuje ministarstvo za nošenje kapa (VIDEO)

VOŠINA DECA NAJVEĆE POJAČANJE: Milutinović otkrio da li Boaći postaje „lala“, ali i jednu važnu odluku crveno-belih!

Ministarstvo dodaje da je u završnoj fazi bilateralnih pregovora i sa ostalim proizvođačima vakcina protiv korona virusa i da će prva vakcina kojom će započeti imunizacija u Crnoj Gori biti sa evropskim sertifikatom, a to je Fajzerova vakcina.

Crna Gora nastavlja i dijalog u okviru inicijative Kovaks, tako da će crnogorski građani imati na raspolaganju dovoljne količine vakcina kako bi imunizacija protiv SarsCov2 infekcije bila na visokom nivou, zaključuje se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter