Izvor: Tanjug
19.01.2021 u 21:43
0

Dodik: Za svoj narod spreman sam i da prosim ako treba

Za svoj narod spreman sam i da prosim, rekao je predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik reagujući na kritike predsednika SDS Mirka Šarovića i predsednika PDP Branislava Borenovića povodom Dodikove izjave da će zamoliti predsednika Srbije Aleksandra Vučića da RS dodeli deo svojih vakcina protiv korona virusa.

Šarović i Borenović su ocenili da je vlast „nesposobna za rešavanje esencijalnih problema koji muče društvo“, a tu, kažu, moraju ubrojati i borbu protiv pandemije korona virusa”, kao i da je tražiti tuđu pomoć jedan od poteza „onih koji su zaista u očajnoj situaciji“.

OVO MORATE ZNATI

POTRESNA ISPOVEST VODITELJKE HAPPY TV: U školi glume je masturbirao, češao se od devojčice, dok su im kapale suze na papir!

Advokat otkazao punomoćje Miki Aleksiću kada je saznao ko je jedna od žrtava!

BRNABIĆ O SLUČAJU MIKE ALEKSIĆA: Podvucimo crtu, ne šalite se sa ovakvim stvarima

DRAMA U LESKOVCU: Žena se porodila u sanitetskom vozilu, bebi se vrpca nekoliko puta obmotala oko glave

MIHAJLOVIĆ ODBRUSILA: Neka me svaki dan napadaju, ne dam da gaze državu (VIDEO)

Dodik je odgovorio da molba Srbiji da dodeli određenu količinu vakcina protiv korona RS ne znači da Srpska prosi, već se bori za svoj narod.

Na pitanje Srne da prokomentariše izjave Šarovića i Borenovića da se, kako kažu, Republika Srpska oslanja samo na nečiju pomoć, Dodik je naglasio da se od njih ne može ništa drugo ni očekivati osim da neargumentovano kritikuju i napadaju, prenosi RTRS.

-Voleo bih da vidim bilo šta što su oni uradili ili učinili za Republiku Srpsku i svoj narod. Za njihovu informaciju molba za pomoć od brata i prijatelja, što Srbija jeste Srpskoj, ne znači da prosimo, a sve i da je tako, za razliku od njih ja sam za svoj narod spreman i da prosim ako treba -istakao je Dodik.

PROČITAJTE JOŠ

KORONA U GRADOVIMA SRBIJE: U Beogradu stagnira broj obolelih!

KORONA PRESEK Zaraženo 1.688 osoba, preminulo 20

NOVI SOJ VIRUSA STIGAO U MAĐARSKU: Teme na današnjoj sednici Kriznog štaba

VUČIĆ O ZAHTEVU DELA OPOZICIJE: Samo čekam da se osnuje ministarstvo za nošenje kapa (VIDEO)

VOŠINA DECA NAJVEĆE POJAČANJE: Milutinović otkrio da li Boaći postaje „lala“, ali i jednu važnu odluku crveno-belih!

On je poručio da je za njega, kao i za celokupno rukovodstvo Srpske, zdravlje ljudi na prvom mestu i da je RS uplatila više od šest miliona KM za vakcine putem zajedničkog programa posredstvom institucija BiH, a te vakcine još ne stižu niti ima naznake kada će stići, dodavši da je sistem „Kovaks“ očigledno u kolapsu.

-Mi ništa ne prosimo već molimo svoju braću da nam pomognu dok nama ne stigne prva pošiljka vakcina koju očekujemo već naredne sedmice, a u februaru očekujemo nastavak njihove isporuke- rekao je Dodik.

NARODNA MEDICINA

UPOZORENJE RADIVOJA LAKIĆA LAKIJA! Ako vam često lupa srce ovo je uzrok!

OVAJ LEK UBIJA KORONU! Dr Nenadić: Može se kupiti u apoteci! I još ga ima!

ČUDO OD BILJA! Dr Dražić otkrio dva narodna recepta za imunitet i detoksikaciju

ZDRAVLJE IZ VILENJAKOVE APOTEKE: Doktor Neđo otkrio recept protiv povišenog krvnog pritiska! (RECEPT)

On je poručio građanima Republike Srpske da ne treba da brinu, da će vakcine uskoro stići u RS i da će svako ko želi biti vakcinisan.

-U svemu ovome najtužnije je da smo po ko zna koji put svedoci da pojedinim političarima, poput Mirka Šarovića i Branislava Borenovića, ništa nije sveto, pa čak ni bolest i pandemija opasnog virusa koju koriste ili bolje reći zloupotrebljavaju u nesuvisla politička prepucavanja -konstatovao je Dodik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter