8°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

ZANOSNE ŽENE BANJALUKE: Lepota koja je ostavila trag u svetu

Banjaluka je poznata kao grad najljepših žena još u bivšoj državi Jugoslaviji ,a tako je i danas.
Postoji legenda- mit, da je u gradu na Vrbasu deset žena na jednog muškarca, zbog čega su Banjalučanima zavideli mnogi muškarci ,koji su u Banjaluku zbog žena dolazili.
Novinari i pesnici, o prelepim  zanosnim Banjalučankama su napisali bezbroj pesama i stihova, slikari naslikali najlepše slike dama koje su pozirale, a novinari još davno rekoše, da su Banjalučanke toliko lepe, kad ih normalan muškarac vidi, one mu razum i pamet pomute.

VAŽNO

Krizni štab poručuje: OVE MERE SU SUTRA NA STOLU!

MALA DARA TRAŽILA OD VUČIĆA: Imam samo jednu želju, hoću da ga upoznam!

ZEMLJOTRES POGODIO LJIG: 2,1 stepen po Rihteru!

CECU OBRADOVAO DEČKO: Folk diva se pohvalila poklonom za 8. mart i pogledajte kako mu tepa (FOTO)

DANAS JE 8. MART! Drage dame srećan praznik! Evo kako da najbolje čestitate praznik!

Istina je, da je Banjaluka grad mnogo lepih devojaka, o kojima govori i video koji je urađen u glavnoj Gospodskoj ulici u Banjaluci, koja liči na modnu pistu, posebno leti, kad se lepotice u Banjaluci razgolite i prošetaju Banjalukom.
arhivaarhiva
Mnoge žene iz Banjaluke, širom planete su manekenke na svetskim pistama, i veoma uspešne žene, u koje su se zaljubili političari, biznismeni, fudbaleri, bokseri, pevači, i novinari.
Kako i ne bi, kad ih vidite kako gaze, kako su lepe vitke i kako izgledaju, nije ni čudo, što se i danas priča, da su neki političari sve dali da budu sa lepoticama.
Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar