Izvor:
28.02.2017 u 17:45
0

DODIK UDARIO KONTRU EVROPI: Odbio susret s Federikom Mogerini!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik putuje danas u Moskvu i zato neće biti u prilici da se sastane s visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Federikom Mogerini, koja će u okviru balkanske turneje, posetiti i BiH.

Dodik je za RTRS da u Moskvu putuje na sastanak koji je dogovoren još pre mesec dana i ne može biti otkazan.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Federika-Mogerini-Twitter.jpg?m=1464398793

Dodik, koji je lider SNSD-a, izrazio je žaljenje što neće biti u prilici da razgovara s Mogerinijevom i dodao da će interese te stranke na tom sastanku predstavljati potpredsednik stranke i premijerka Željka Cvijanović.

On je istakao da nema ništa protiv evropskog puta BiH ako funkcionise mehanizam koordinacije koji je dogovoren, a koji podrazumeva da je Republika Srpska vidljiva i zastupljena na tom putu.

" Medutim, uveliko se priča o EU u nekoliko brzina i ne znam koja ce biti brzina kada mi tamo dodemo. Možda će te brzine tada biti toliko velike da ce se to sve rasuti i otici ko zna kuda", rekao je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter