Izvor:
27.05.2016 u 19:01
0

KAO U AKCIONOM FILMU: Prišli da im pomognu, a oni pucali na njih!

Na magistralnom putu Prijedor – Sanski Most oko 12 sati došlo je do pucnjave kada je više lica iz prevrnutog terenca, pod fantomkama otvorilo vatru na meštane koji su požurili da im pomognu, javlja RTRS.

U toku je policijska potera za naoružanim razbojnicima koji su pre sat vremena pucali na radnike u blizini mesta Marićka kod Prijedora.

Izvor blizak istrazi ispričao je da su radnici u trenutnku istrage proširivali kanal pored puta kada je pored njih u punoj brzini projurio "BMW" bez registarskih oznaka.

Auto je jurilio velikom brzinom, zakačio bager pored puta i uleteo u iskopani kanal. Radnici su odmah priskočli u pomoć, ali je iz auta istrčalo više maskiranih osoba i počeli su da pucaju po radnicima – izjavio je jedan od radnika koji je želeo da ostane anoniman.

Šokirani i preplašeni radnici su se razbežali, a razbojnici sa fantomkama na glavi su zapalili auto i pobegli u šumu.

Na sreću niko nije povređen, a i dalje se ne zna da li su razbojnici krenuli u pljačku ili su se vraćali. Razbojnici su pobegli u obližnju šumu, a na mesto pucnjave upućene su sve raspoložive policijske jedinice iz Prijedora.

HappyTv.rs
Foto:Twitter/Cafe del Montenegro

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter