Izvor:
29.05.2016 u 20:39
0

SLOVENCI SPREMAJU VELIKU POČAST: Evo kako će se MELANIJI TRAMP odužiti rodni grad!

Gradonačelnik slovenskog gradića u kojem je rođena supruga republikanskog kandidata za predsednika SAD-a ne isključuje mogućnost da Sevnica u budućnosti dobije Ulicu Melanije Tramp, kako bi joj zahvalila za publicitet koji je osigurala rodnom gradu.

"O tome još ne razmišljamo, ali bi se u budućnosti to moglo dogoditi", kazao je u razgovoru za televiziju "Nova 24 TV" Srečko Ocvirk, načelnik sevničke op[tine.

Ocvirk je rekao da Sevnica "ima još mnogo zaslužnih građana koji nemaju svoju ulicu, ali je Melanija za promociju Sevnice i Slovenije mnogo učinila" i dodao da u grad svako malo dolaze strane televizijske ekipe i snimaju reportaže o nekadašnjoj manekenki koja se udala za mogula nekretnina iz Njujorka.

U slučaju Trampove pobede na predsedničkim izborima Melanija bi postala prva dama, što bi po oceni Ocvirka proslavilo Sevnicu i taj kraj.

"Melanija Tramp je vrlo značajna osoba, ali o tome ne odlučujem ja nego opštinsko veće", kazao je Ocvirk.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/MELANIATRUMP

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter