Izvor:
16.06.2016 u 15:49
0

ASTROLOG SAVETUJE HRVATE: „Tomislava Karamarka SVEMIR ČUVA od svega!“

Posle burnog dana na političkoj sceni u Hrvatskoj – ostavke šefa HDZ Tomislava Karamarka na mesto prvog potpredsednika vlade, konferencija za novinare premijera Tomislava Oreškovića i potpredsednka vlade Bože Petrova, na HRT-u su u Dnevniku ugostili astrologa.

Ono što "upada u oko" je datum rasprave o opozivu premijera Tihomira Oreškovića – 16. 6. 2016., kada bi Hrvatska mogla da ostane bez vlade, a oni praznoverni u ovom datumu vide tri šestice i poruku, navodi HRT.

O tome je, kako je prenela regionalna tv N1, govorila astrolog Anđelka Subašić koja je predvidela i pre nego što se formirala ova Vlada kako će Tomislav Karamarko morati da napusti njeno kormilo.

Dalje tvrdi da hrvatska Vlada danas neće pasti, a da Karamarka čuva svemir.

Nije politički mrtav ni u silaznoj putanji jer ga Bog, odnosno Svemir čuva od svega što je loše po njega – rekla je Subašić.

Premijera Oreškovića je pohvalila rekavši da je odgovoran i hrabar i da zasad neće otići, ali da mandat neće odraditi do kraja dok je za predsednika SDP-a kazala da je uplašen i da nema stav.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter