Izvor:
10.08.2017 u 03:13
0

KRVAVI OBRAČUN U BIJELJINI: Do pucnjave došlo zbog fotografija ženske osobe objavljenih na internetu!

Jedna osoba je ranjena tokom pucnjave koja se dogodila danas u ugostiteljskom objektu na Pavlović putu kod Bijeljine.

– U 16.30 časova Policijskoj stanici Bijeljina 2 obratilo se više lica da je u ugostiteljskom objektu na Pavlović putu došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane 20-tak lica romske nacionalnosti kao i da je došlo do pucnjave iz vatrenog oružja – saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Iz policije navode da je lekar bijeljinskog Doma zdravlja prijavio oko 17.30 časova da je na Urgentni blok dovezeno i ranjeni mladić romske nacionalnosti, inicijala A.Š. koji je imao prostrelne rane.

Incident se dogodio u ugostiteljskom objektu „Semberski salaš“. Do tuče, koja je prethodila pucnjavi, prema nezvaničnim informacijama, došlo je zbog fotografija ženske osobe objavljenih na internetu.

Istraga o ovom slučaju je u toku.

Blic
Foto: Twitter/N1infoSA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter