Izvor:
22.08.2017 u 00:26
0

KNIN: Privedeno nekoliko osoba zbog požara!

Policija u Kninu privela je danas nekoliko osoba koje se dovode u vezu sa požarima na tom području Šibensko-kninske županije, objavio je portal "ŠibenikIN", pozivajući se na policijske izvore.

Zasad nisu poznati detalji, a policija je samo navela da se tek utvrđuju okolnosti zbog kojih se privedene osobe dovode u vezu s požarima.

Taj portal je ranije javio, prenoseći nezvanična saznanja, da je najmanje jedna osoba zbog izazivanja požara uhapšena u oblasti Burnuma kod Kistanja, gde je sinoć izbio požar.

Požar je tokom noći lokalizovan, ali je oko 13 sati ponovo buknuo, preneo je Index.hr.

Sat kasnije, vatrogasci su od policije tražili dva kombija kako bi zbog opasnosti od požara evakuisali meštane zaseoka Marčići.

Tanjug.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter