Izvor:
22.08.2017 u 22:32
0

NAIŠLI NA 28 STABLJIKA: Policija pronašla plantažu konoplje skrivenu duboko u šumi! (VIDEO)

Pripadnici Specijalne policijske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona pronašli su na lokalitetu brda Kuber, iznad sela Dobriljevo, zasad biljaka koje svojim izgledom asociraju na indijsku konoplju.

Prilikom obilaska terena, u delu obraslom šumom i niskim rastinjem, zenički specijalci su pronašli B.Z, kod koga je u ručnoj torbi pronađena određena količina listova spornih stabljika. On je uhapšen i zadržan do dolaska kriminalističkih inspektora, a o svemu je obavešten dežurni tužilac.

Pronađeno je 28 stabljika, visine od 120 do 190 cm, koje su fotografisane i oduzete, pa će biti dostavljene Odseku za kriminalističku tehniku i KDZ radi potrebnih veštačenja.

Nad B.Z. (31) iz Zenice, u službenim prostorijama je zavedena kriminalistička obrada, a nakon prikupljenih dokaza i obaveštenja, Kantonalnom tužilaštvu ZDK će biti dostavljen izveštaj o počinjenom krivičnom delu i otkrivanju izvršioca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo „neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“, saopšteno je iz policije.

Kurir.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter