Izvor:
27.08.2017 u 18:36
0

UHAPŠEN LOPOV U BUDVI: Kraljevčanin pljačko kupače na Slovenskoj plaži!

Buvanska policija uhapsila je juče srpskog državljanina R. M. (56) iz Kraljeva koji se sumnjiči da je izvršio tri krađe na Slovenskoj plaži u Budvi.

Kraljevčanin je, kako prenose Vijesti, uhapšen u policijskoj zasedi. Policijski inspektori je ranije prijavljeno da je na toj plaži primećen stariji muškarac za koga se sumnja da vrši krađe.

Turisti i meštani koji se kupaju na popularnom kupalištu počeli su da prijavlju da im nestaju dragocenosti, mobilni telefoni, novac i ostale lične stvari, koje bi ostavljali ispod suncobrana, dok su odlazili da se okupaju u moru.

Osumnjičenom su inspektori stavili lisice nakon što je „uspešno“ obavio još jednu krađu, pa su ga sa dokazima priveli u stanicu policije gde je zadržan.

Policijski inspektori imaju dokaze da je R. M. izvršio tri krađe, zbog čega mu se stavlja na teret krivično delo teška krađa i on će danas biti priveden tužiocu u Kotoru. R. M. je navodno došao u Budvu na letovanje, a inspektori su pretresom stana u kom je boravio, pronašli deo ukradenih stvari i dragocenosti, koje su vraćene vlasnicima.

Alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter