Izvor:
31.08.2017 u 22:41
0

GORI CETINJE: Požari podmetnuti!

Situacija sa požarima na području Cetinja danas je mnogo gora nego juče, gori na više lokacija, stalno izbijaju novi požari, a grad je danima u dimu.

Komandir cetinjskih vatrogasaca Peđa Moštrokol kazao je za Radio Cetinje da su svi požari podmetnuti, da je sve prijavljeno, ali da za sada niko nije procesuiran ili priveden.

"Napraviti ovakvu katastrofu, a da niko ne bude sankcionisan – nije mi jasno", kazao je on.

Cetinjskim vatrogascima danas pomažu i kolege iz Podgorice, a u odnosu na juče izbilo je nekoliko novih požara.

"Svuda gori, sve je podmetnuto. Imamo požare kod Prekornice, Cekliča, u Majstorima, požar nam dolazi iz pravca Budve, na Lovćenu držimo požar i pratimo situaciju, a ozbiljna je situacija u mestu Kruševica. Upravo smo dobili informaciju da je podmetnut požar kod Dobrske ploče, tamo smo poslali preostalo vozilo, koje smo ostavili u slučaju da bude problema u gradu", kazao je Moštrokol.

Sve ekipe vatrogasne jedinice su na terenu.

Tanjug
Foto: Twitter/The Nation‏Verified account

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter