Izvor:
01.09.2017 u 22:35
0

JEZIVO: Dečak (15) izvršio samoubistvo u porodičnoj kući!

U selu Gornja Ostružnja, u opštini Stanari, tokom noći dogodila se nezapamćena tragedija kada se petnaestogodišnjak iz ovog sela ubio u porodičnoj kući.

Kako je potvrđeno iz PU Doboj, slučaj je Policijskoj stanici Stanari prijavljen jutros u 6.15 časova.

Na mesto događaja izašli su policajci PS Stanari, koji su pod nadzorom dežurnog okružnog tužioca, obavili uviđaj, kojim je utvrđeno da je reč o samoubistvu.

– Po nalogu postupajućeg tužioca, telo je prevezeno u prosekturu dobojske bolnice, gde će biti obavljena obdukcija – rekli su u policiji, te dodali da više detalja ne mogu iznositi.

Kako pišu pojedini mediji reč je o dečaku inicijala B.B., koji je jutros trebao da krene u prvi razred srednje škole u Doboju.

U Ostružnji pričaju da se dosta razočarao jer navodno nije upisao školu koju je želeo. Od izvora bliskih istrazi saznajemo da je samoubistvo izvršio pucnjem iz očeve lovačke-malokalibarske puške.

Blic
Foto: Twitter/hrmreza2

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter