Izvor:
02.09.2017 u 16:21
0

PRITVOR POLJAKU PIROMANU: Zapalio vatru da bi ga drugovi locirali, pa napravio ogromnu štetu!

Podgorica — Poljskom državljaninu Šidlo David Zbignjevu (27) određen je pritvor do 30 dana, zbog podmetanja požara.

Kako se navodi, turista iz Poljske šetao je iznad Bara, izgubio se s prvim mrakom i da bi svojim drugovima locirao mesto gde se nalazi, zapalio je vatru.

Poljak je pronađen, ali je vatra uzrokovala požar velikih razmera koji je ugrozio više od 100 kuća i uništio trećinu maslinjaka u barskom naselju Šušanj, a među izgorelim stablima maslina su i neka stara nekoliko vekova.

Poljak je istražiteljima kazao da je vatru zapalio po preporuci njegovih drugova kako bi se "locirao", da ga lakše pronađu, a njega su spasili barski lovci.

Sledećeg dana, Poljak je uhapšen i nakon što mu je dežurni Osnovni tužilac odredio zadržavanje uz predlog sudu za određivanje pritvotra, on je priveden sudiji za istrage.

Predsednik Osnovnog suda u Baru Goran Šćepanović kazao je Zbignjevu određen pritvor do 30 dana, a na teret mu se stavlja teško krivično delo protiv opšte sigurnosti.

b92
Foto: Twitter/sbrown23/Youtube/Printscreen/Alternativna Televizija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter