Izvor:
04.09.2017 u 14:16
0

JEZIVA TRAGEDIJA ZAVILA PORODICU U CRNO: U ponedeljak ćemo preuzeti telo unučeta kako bismo ga sahranili!

Dejan je skrhan od bola. Pozvali su ga na prepoznavanje tela. Zanemeo je kad je video Stefana.

Mnogo nam je teško. Poslednji put sam unuka videla u četvrtak. Trebalo je da ga bivša snaja Željka dovede i u petak, ali tada se tragedija i dogodila. Mali se okliznuo i upao u vodu, a majka je skočila za njim. Još traže njeno telo – ovim rečima kroz suze priča Milka Roknić, baka nastradalog Stefana (4) koji se u petak utopio u Dunavu kod Vukovara u Hrvatskoj dok je s majkom Željkom Šalaić Roknić (29) i bakom Vesnom šetao pored obale.

Milka kaže da je reč o nesrećnom slučaju i da ih je ova tragedija zavila u crno.

Svi smo van sebe od bola. U ponedeljak ćemo preuzeti telo unučeta kako bismo ga sahranili. Svi traže Željkino telo, ali nigde ga nema – rekla je Milka Roknić za beogradske medije, majka dečakovog oca Dejana.

S druge strane, komšije ove srpske porodice nemaju lepo mišljenje o Željki.

Željka je kod Dejana bila nekoliko godina. Kada je ostala u drugom stanju,otišla je od njega kod majke. Posle porođaja nije rekla Dejanu da su dobili sina, već je on to sam saznao. Kada je otišao u porodilište, rekli su mu da je dete uzavedeno da je bez oca. On se borio da da je otac deteta i u tome je uspeo. Radovao se mališanu, sećam se kako je proslavio rođenje sina – priča komšinica i dodaje da iz tog razloga dete ima dva imena Peđa i Stefan.

Baš nedavno smo bili sa Stefanom kad ga je Dejan doveo i radovao se što će ići u vrtić. Dejan je skrhan od bola. Pozvali su ga na prepoznavanje tela. Zanemeo je kad je video Stefana – kazao je Dejanov ujak i dodao:

Nije nam jasno što se dogodilo na obali Dunava. Imamo mnogo pitanja. Ali će verovatno ostati bez odgovora jer, eto, ni Željke nema – kazao je Dejanov ujak.

Telegraf
Foto: Twitter/spalesrbija11/Twitter/RodoljubSabic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter