Izvor:
21.09.2017 u 16:24
0

Pacoli: Imamo dovoljno glasova za prijem u Unesco!

Prvi zamenik kosovskog premijera i ministar inostranih poslova Beđet Pacoli tvrdi da je Kosovo obezbedilo dovoljno glasova za članstvo u UNESCO, ali da je prethodno potrebno da se donesu dva zakona koji se odnose na versku jednakost.

Pacoli, koji je u delegaciji Prištine na zasedanju Generalne skupštine UN, rekao je za Interaktiv KTV-a da je za nekoliko dana i niza sastanaka u SAD-u osigurao nove glasove za članstvo Kosova u UNESCO.

"Kao što znate, Kosovo se mora prijaviti za UNESCO iako prilično kasnimo. Prošlo je dosta vremena a malo je urađeno. Proučavao sam i strategiju i način na koji se odvija obezbeđivanje glasova. Ohrabren sam i kažem da ćemo imati glasove za UNESCO. Danas smo imali veoma važan sastanak sa prijateljskom državom koja je priznala Kosovo i u razgovaru sa njom, praktično je Kosovu garantovano između 15 i 20 glasova za UNESCO ", ustvrdio je Pacoli, prenela je Koha.net.

tanjug.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter