Izvor:
10.10.2017 u 14:15
0

HOROR U KUMANOVU: Maloletnicu (13) pozvao kod sebe u kuću, a onda je brutalno silovao!

Nakon informacije iz policije, u Kumanovu se još uvek prepričavaju dva silovanja koja su uznemirila građane ovog grada na severoistoku Makedonije.

Prvi i najmorbidniji seksualni napad na maloletnu devojčicu desio se 19. septembra. Policija je tek sada saopštila da je tog dana u prepodnevnim satima B.F. ( 21 ) uspeo je da nagovori 13-godišnju devojčicu da dođe kod njega u porodičnu kuću. Naivno dete je pristalo, a kada je ušla unutra, B.F. je navalio na nju i brutalno je silovao.

Policija je protiv njega podnela prijavu zbog krivičnog dela „polnog napada na maloletnika koji nije napunio 14 godina“.

Kivičnu prijavu, ali zbog silovanja, zaradio je i A.A. ( 21 ), koji živi u Austriji. Za vreme boravka u kumanovskom kraju, on je u motelu u selu Proevsce prvo pokušavao da nagovori devojku Lj.S. ( 21 ) da sa njom ima intimne odnose, a kada je ona to odlučno odbila i probala da napusti motel, A.A. ju je uhvatio i uz upotrebu sile krvnički silovao.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter