Izvor:
27.10.2017 u 19:37
0

NOVI SAD: Uhapšena su trojica osumnjičenih za pokušaj pljačke!

Efikasnom intervencije novosadske policije uhapšena su trojica osumnjičenih za pokušaj pljačke menjacnice i to neposredno posle napada.

Kako navode iz Policijske uprave u Novom Sadu, sumnja se da je šesnaestogodišnji Novosađanin, uz pretnju nožem, pokušao da oduzme novac od radnica menjačnice, dok su S. N. (19) i jedan petnaestogodišnjak stajali ispred objekta.

Kada se oglasio alarm, sva trojica su pobegla, ali je policija odmah uhvatila šesnaestogodišnjaka, a ubrzo i njegove saučesnike, dodaje se u saopštenju.

Sumnja se da su oni, proteklih dana, počinili još dva krivična dela koje je policija okarakterisala kao razbojništvo i tešku krađu.

Terete se da su, takođe uz pretnju nožem, oduzeli novac od radnica prodavnice na novosadskom naselju Liman, kao i za provalu prodavnice na naselju Klisa iz koje su, kako se sumnja, odneli raznu robu.

S. N. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a protiv maloletnika biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter