Izvor:
02.11.2017 u 02:17
0

MASOVNA TUČA U CRNOJ GORI: Albanci i Crnogorci se potukli u osnovnoj školi!

Ukupno 12 đaka je isključeno iz škole, a 22 je kažnjeno ukorom posle dve masovne tuče crnogorskih i albanskih đaka u Tuzima.

Kako se navodi, incidenti su se dogodili u Gimnaziji “25. maj“, 17. i 18. oktobra.

Direktorka Miliana Dabović kaže da je sve urađeno u skladu sa propisima, vodeći računa o interesima svih učenika i zaposlenih u toj ustanovi.

U izjavi dostavljenoj medijima Dabovićeva je navela da će uprava gimnazije i zaposleni preduzeti sve da se takvi pojedinačni slučajevi ubuduće ne dešavaju.

Među učenicima se spekuliše da je sukob nastao zbog nastavnice italijanskog jezika. Navodno su se učenici albanske nacionalnosti bunili što profesorka ne zna albanski jezik, što je isprovociralo prepirku i svađu sa đacima crnogorske nacionalnosti, koja je prerasla u masovnu tuču.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter