Izvor:
06.11.2017 u 00:47
0

ZAVRŠENA DRAMA: Spašeni dečaci iz minskog polja!

Tri dečaka, koja su ušla u minsko polje u mestu Žunovice u opštini Hadžići kod Sarajeva, spasena su brzom intervencijom spasilačkih timova.

Nakon dojave ekipa GSS stanice Sarajevo je odmah izašla na teren i u kratkom vremenskom periodu locirala izgubljenu grupu. Deca su se nalazila u minskom polju te je pozvan deminerski tim koji je izlaskom na teren ovezbedio teren i napravio siguran prolaz. Akcija je okončano oko 15.40 – saopšteno je iz Gorske službe spasavanje Sarajevo.

U akciji spasavanja učestvovali su pripadnici MUP Hadžići, centri CZ i GSS Sarajevo.

Kako navode u Federalnoj upravi CZ, dečaci uzrasta od 11 do 13 godina bili su u minskom polju oko 100 metara.

Dečaci su slušali upustva spasilačkih timova i niko nije povređen. Oni su sada na sigurnom, sa svojim roditeljima – naveli su iz Federalne uprave CZ.

Trojica dečaka u poslepodnevnim časovima, u mestu Žunovnica, u opštini Hadžići kod Sarajeva, ušla su u obeleženo minsko polje. Razlozi zbog kojih su deca ušla u minsko polje za sada nisu poznati.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter