Izvor:
07.11.2017 u 19:27
0

Ivica Todorić se predao britanskoj policiji!

Hrvatski mediji su pod oznakom "hitno" objavila vest da se vlasnik Agrokora Ivica Todorić, za kojim je ranije izdat evropski nalog za hapšenje i raspisana crvena međunarodna poternica Interpola, predao londonskoj policiji, a prethodno je javljeno da je uhapšen.

Navodi se da je Hrvatska policija primila obaveštenje još jutros da je Ivica Todorić stigao u Charing Croš, policijsku stanicu u Londonu, gde je, kako se navodi, uhapšen po raspisanom evropskom nalogu za hapšenje.

Zagrebačka N1 javila je, pozivajući se na izvore bliske Todoriću da se on predao policiji.

Todorićevi saradnici očekuju da će, nakon razgovora on, uz kauciju, biti pušten da se brani sa slobode.

Todorić je u londonsku policijsku stanicu došao u pratnji svojih britanskih advokata.

Nezvanično, javljaju hrvatski mediji, Todorić je ovih dana skupljao novac za plaćanje kaucije da bi se branio sa slobode.

tanjug.rs
Foto: ivan pernar tv/printscreen, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter