Izvor:
05.07.2016 u 00:22
0

TEŽAK INCIDENT U SKUPŠTINI: Uvrede i pretnje se čule na sve strane, TUČA IZBEGNUTA U POSLEDNJI TRENUTAK! (VIDEO)

Incident je nastao nakon što je potpredsednik parlamenta Suljo Mustafić prekinuo poslanika DF-a, Nebojšu Medojevića, koji je proceduralno reagovao na završne reči ministarke odbrane Milice Pejanović Đurišić, koja je odgovarala na njihovo pitanje o učešću Vojske tokom protesta 24. oktobra.

"Bilo koja vrsta optužbe da je Vojska mogla biti izmanipulisana u toj ili nekoj drugoj situaciji gde ona nema nadležnosti je potpuno neosnovana. VCG nije bila ni pozvana ni na kakvu pripravnost, niti bi za to postojali uslovi“, rekla je ministarka.

“Prosto nije tačno da su vojnici bili opremljeni za bilo kakve borbene operacije, da su imali bojevu municiju, da su imali borbene komplete. Prosto, to nije tačno“, dodala je.

Medojević se žalio da je ministarka u završnoj riječi zloupotrijebila govornicu jer je odgovarala na postavljena pitanja poslanika koji više nemaju pravo potom da odgovore.

"Ovo je poniženje parlamenta" konstatovao je Medojević. Medojević je poručio ministarki da će krivično odgovarati i da mu ne može pretiti.

Potpredsednik Mustafić je više puta upozoravao Medojevića i na kraju zatražio pauzu. Potom je rasprava u plenarnoj sali nastavljena iako nije bilo televizijskog prenosa. Poslanik DPS-a Obrad Stanišić dobacio je iz skupštinskih klupa poslanicima DF-a da su nosili maske na protestima.

Na njegove reči reagovao je Branko Radulović koji je kazao "Fukaro, je**m ti mater, sram te bilo lažeš UDBAŠU jedan".

Šta se potom dogodilo pogledajte u videu:

Izvor:Vijesti
Foto:VladaCG

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter