Izvor:
20.11.2017 u 20:12
0

HAPŠENJE U MAKEDONIJI: Privedeno devet Srpkinja i jedna Crnogorka!

Posle kontrole u ugostiteljskim objektima u Tetovu i Gostivaru u Makedoniji privedeno je 26 osoba među kojima devet državljanki Srbije i jedna Crne Gore, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova te zemlje.

Akcija je započela u 22 časa u Prilepu, a nastavljena je do rano ujutru u Tetovu i Gostivaru gde je izvršena kontrola nad 31 objektom, navodi se u saopštenju.

Među tim lokalima, zabranu za rad u trajanju od 15 ili 30 dana dobilo je njih 19, a zbog nepoštovanja zakonskih propisa.

Kako se navodi u saopštenju, srpske državljanke zajedno sa Crnogorkom privedene su zbog "zloupotrebe turističkog boravka i neregulisanog boravka u Makedoniji", dok su ostali makedonski državljani privedeni zbog posedovanja droge i zbog toga što nisu imali licna dokumenata.

Tanjug
Foto: blogs.lawyers.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter