Izvor:
20.12.2017 u 15:20
0

DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U BIJELJINI: Miodrag ubio majku, pa sebe!

U selu Ljeskovac kod Bijeljine, u noći između ponedeljka i utorka, 40-godišnji Miodrag Lubura ubio je iz pištolja majku Savku Luburu (75), a zatim izvršio samoubistvo.

Miodrag je, prema rečima komšinice koja je htela da ostane anonimna, poslao poruku sestri koja živi u Australiji, u kojoj je napisao da je ubio majku.

– U razgovoru s policijom, noćas sam saznala da mu je sestra napisala „Kako ste, spremate li se za slavu?“, pošto je njihova slava – Sveti Nikola, a on joj je odgovorio „Evo, taman sam majku ubio, sada hoću sebe" – kazala je komšinica.

Sestra je nakon toga kontaktirala policiju, koja je izašla na lice mesta i zatekla beživotna tela. Komšinica priča da se Miodrag, inače, ponašao čudno, a u Ljeskovac su doselili pre otprilike dve godine iz Bratunca.

– Oni su bili izbegli u Bratunac i tamo je Miodrag radio u Remontnom zavodu. Međutim, kada su prodali neku imovinu koju su imali, kupili su kuću, ovde u Ljeskovcu. Majka je imala u Bratuncu moždani udar, pa se malo teže i kretala, ali je bila dobra žena. Razgovarale smo, obilazile jedna drugu, mada se poslednjih mesec povukla, samo jednom sam je videla – priča komšinica porodice Lubura.

Ona kaže da je Miodraga viđala noću kako izlazi ispred kuće i satima priča s nekim telefonom. Doselivši u Ljeskovac, nije radio, spavao je veći deo dana, samo jednom dnevno kratko je odlazio do prodavnice.

– Ne znam od čega su živeli, da li je njegova majka imala penziju. Dolazili su im iz Australije jednom, sećam se, pomogli da malo srede kuću. Danas je trebalo da slave Nikoljdan. Jedne godine sam pomagala Savki da spremi hranu za slavu, a eto sada se dogodilo da ova tragedija obeleži njihovu slavi – rekla je komšinica pokojnog Miodraga, koja je dodala da ju je tokom noći probudila policija.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter