Izvor:
20.12.2017 u 18:59
0

HRVATSKA PREDSEDNICA PROMOVISALA NOVOG SARADNIKA: Kitarović imenovala Galića za savetnika!

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović promovisla je prošle sedmice novog savetnika za odbranu i nacionalnu bezbednost Vladu Galića, a reč je o špijunu koji je opstruisao rad haškog tužilaštva.

Galić je učestvovao u prikrivanju, obezbeđivanju lažnih identiteta i finansiranju ratnih zločinaca u operativnoj akciji "Hag'' s ciljem da se zavara haaško tužilaštvo.

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović je krajem protekle sedmice povukla "verovatno dosad najkontroverzniji potez u svom predsedničkom mandatu". Prošlog petka je, naime, zvanično kao njen savetnik za obranu i nacionalnubezbednost počeo da radi Vlado Galić.

– Oko njegova imenovanja pisalo se u medijima, najavljivali su ga kao ozbiljnog kandidata za preuzimanje te funkcije, ukratko su predstavili njegovu profesionalnu biografiju, prilično benevolentno i kratko upozorili na jedan ozbiljan skandal u kojem je učestvovao, ali je najmračniji deo njegovog špijunskog angažmana iz druge polovice 90-ih ostao nepoznat –

Izvor: Tanjug
Foto: wikimedia commons

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter