Izvor:
22.01.2018 u 14:40
0

SKUPŠTINA KOSOVA: Specijalni sud nije na dnevnom redu!

Na dnevnom redu sednice Predsedništva Skupštine Kosova, koja će se održati danas, nema tačke o inicijativi 43 poslanika za sazivanje vanredne sednice na kojoj bi se razmotrao predlog zakona o ukidanju Specijalnog suda.

Kako je objavljeno na sajtu Skupštine Kosova, na dnevnom redu su usvajanje zapisnika sa prethodnih sednica i pripreme za narednu plenarnu sednicu parlamenta Kosova.

Kako se navodi, na narednoj sednici kosovskog parlamenta razmatraće se nedovršene tačke prethodne sednice, interpelacija premijera Ramuša Haradinaja u vezi pucanja oružjem od strane zamenika premijera i ministra dijaspore Dardana Gashija, i niz nacrta zakona.

Između ostalog razmatraće se Nacrt zakonika o pravima maloletnika, nacrti zakona o unutrašnjoj kontroli javnih finansija, tretiranju bespravne gradnje, sprecavanju sukoba interesa u vršenju javne funkcije, o azilu, standardizaciji.

Na sednici će se razmatrati i godišnji izveštaja Agencije za statistiku Kosova za 2016, kao i Strategija za energiju Kosova od 2017-2026. godine.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter