Izvor:
10.02.2018 u 22:53
0

DVA SATA HOROR SCENE U SARAJEVU: Žena pretila da će pobiti decu, pa završila u bolnici!

U sarajevskom naselju Hrasnica tokom dva sata odvijala se prava drama.

Žena koja je, inače, psihički bolesnik, pretila je da će pobiti decu.

Vatrogasci su u stan ušli kroz balkon, a u stan su ušli i pripadnici Hitne pomoći i policija.

Iz MUP-a KS su rekli kako niko nije povređen, a žena je smeštena na Psihijatrijsku kliniku.

Ona je, kako su ispričale komšije, navodno uzela nož i pretila kako će "poklati decu". Komšije pričaju kako se radi o samohranoj majci, koja ima dve ćerke, od kojih je jedna u invalidskim kolicima.

Budući da je zaključana u stanu, vatrogasci su unutra ušli kroz balkon, dok je druga ekipa razvalila ulazna vrata, kako bi Hitna pomoć i policija mogli da uđu unutra, a navodno je na mesto događaja izašao i socijalni radnik.

U Operativnom centru MUP Kantona Sarajevo, potvrdili su da je policija izašla na intervenciju posle prijave da se čuje vika i galama, kako bi pružila asistenciju lekarima.

Kurir
Foto: Arhva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter