Izvor:
09.03.2018 u 18:52
0

ANDREJ PLENKOVIĆ: Grabar Kitarović se priprema za kampanju!

Premijer Andrej Plenović kaže da ga nešto nisu dotakle kritike predsednice Kolinde Grabar Kitarović povodom najnovijeg kritičkog izveštaja EK o stanju u Hrvatskoj, te da je siguran da se ona na taj način priprema za kampanju.

U relativno kratkom periodu, naime, predsednica je dva puta kritikovala rad vlade, a nakon što je EK objavila najnoviji izvešta, rekla je da su njene kritike praktično potvrđeni tim dokumentom.

Njena glavna poruka je bila da Hrvatska kaska za većinom zemalja članica EU.

– Nisam doživio nešto preterano te kritike, moram priznati. Predsednica ima svoje stavove, izražava ih na način na koji ih izražava. Siguran sam da se na taj način priprema za kampanju. Mi se u vladi svaki dan suočavamo s problemima. Tako ćemo činiti i dalje – rekao je Plenković, nakon konferencije "Bolji propisi kao dio reformske agende" na kojoj su predstavljeni rezultati mera koje su provedene u 2017.

Izvot: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter