Izvor:
20.03.2018 u 14:17
0

UŽAS U SLAVONIJI: Ćerkicu (3) ugurali u komoru za testo i pustili paru!

Roditelji ćerkicu svakodnevno dovodili u pekaru jer su radili danonoćno!

Zbog sumnje da je svoju 3-godišnju ćerku za kaznu ugurala u fermentacijsku komoru za testo u pekari i pustila paru, podignuta je optužnica protiv žene (28), vlasnike pekarnice iz Slavonije.

Optužen je i njen 34-godišnji suprug, a terete se za zlostavljanje njihove tri ćerke od aprila 2013. do septembra 2016., piše Jutarnji list.

Tužilaštvo za nesavesne roditelje traži po godinu zatvora s trogodišnjim uslovnom kaznom. Prema optužnici, roditelji su dovodili decu u prostor pekare jer su radili po ceo dan i noć.

Iako tvrde da ih nisu dovodili na radno mesto, radnici tvrde da je vlasnica svoju ćerku znala da stavi u kolevku u pekari i da je zavežezavojima kako se ne bi micala, a kolevku bi zatim prekrila čaršavom.

Njihova deca se nisu igrala igračkama već testom, posudama za jaja, hemijskim sredstvima... – tvrde radnici.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter