Izvor:
28.03.2018 u 14:37
0

MILORAD DODIK: Kosovo je uz BiH dokaz propalih pokušaja Zapada!

Odluka Srpske liste da napusti privremene institucije u Prištini je dobra, ocenio je predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik.

Poslednje scene nasilja na Kosmetu rezultat su još jednog nerešenog pitanja koje je ostalo iza jedne od, kako ističe predsednik RS, "ujdurmi" međunarodne zajednice na Balkanu. Zapadne sile su, ističe, zloupotrebile poverenje koje su im Srbi dali i tako bitno ugrozile pregovarački proces.

Kosovo je, tvrdi, uz BiH dokaz propalih pokušaja Zapada.

Činjenica da pet zemalja Evropske unije nije priznalo Kosovo, činjenica je da EU deluje na principu konsenzusa i postavlja se pitanje kako EU može da sprovodi politiku na Kosovu, ako pet zemalja nije priznalo tu politiku, narušavaju se i neka pravila EU – istakao je Dodik.

Sistem duplih standarda koje primenjuje Zapad, tvrdi Dodik, mora biti prekinut i Srbija je u poziciji kada taj standard može da prekine. Činjenica je, ističe, da priča o Kosovu nije završena, ali i da je Srbija uspela to pitanje da vrati na dnevni red.

izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter