Izvor:
02.04.2018 u 21:43
0

Rusija proteruje jednog crnogorskog diplomatu!

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da će Moskva proterati jednog diplomatu iz Crne Gore, nakon što je Podgorica proterala ruskog diplomatu zbog "slučaja Skripalj", javio je Rojters.

Crna Gora je 28. marta objavila da se pridružuje podršci Ujedinjenom Kraljevstvu, navodeći da je jednog ruskog diplomatu proglasila nepoželjnom osobom i o tome obavestila Ambasadu Rusije u Podgorici.

Crna Gora je, kako je tada saopštila crnogorska vlada, uskratila saglasnost za delovanje počasnog konzula Ruske Federacije u toj zemlji.

Crna Gora je, kako je tada saopšteno, ovu odluku donela koordinisano sa saveznicima, u skladu sa merama preduzetim od članica Evropske unije i NATO, a u vezi sa "delovanjem Rusije i napadom nervnim gasom na teritoriji Ujedinjenog Kraljevstva koji je Vlada Crne Gore, u znak solidarnosti sa britanskim partnerima, odmah jasno osudila".

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter