Izvor:
12.04.2018 u 13:19
0

CRNOGORSKI POLICAJCI U ŽBUNJU ISPOD PUTA PRONAŠLI 100 KILOGRAMA SKANKA: U zajedničkoj akciji uhapšen Albanac!

U zajedničkoj akciji crnogorske i albanske policije uhapšen je albanski državljanin koji je, kako se sumnja, u Crnu Goru prokrijumčario oko stotinu kilograma skanka.

Kako navode iz Uprave policije, osumnjičeni je uhapšen u Albaniji, nakon što su službenici Odeljenja granične bezbednosti Tuzi u rejonu Božaja našli 97 kilograma droge.

"Službenici OGB Tuzi su drogu pronašli na osnovu operativnih saznanja koja su dobili od kolega iz Albanije. Pretragom terena, u reonu mesta Božaj, ispod magistralnog puta su u žbunju pronašli sakrivena četiri crna veća PVC džaka obmotana providnom PVC folijom u kojima se nalazilo ukupno 97 kg materije biljnog porekla, tamnozelene boje, za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi marihuana tipa skank. U neposrednoj blizini džakova sa skankom, na obali jezera, policijski službenici su pronašli i limeno plovilo, dužine oko pet metara koje je, kako se sumnja, korišćeno za krijumčarenje pomenutih džakova sa skankom preko Skadarskog jezera, iz Albanije u Crnu Goru", saopšteno je iz Uprave policije.

Vijesti.me
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter