Izvor:
16.04.2018 u 03:21
0

DPS PROGLASIO POBEDU: Crna Gora dobila novog predsednika!

Poslanik DPS-a Miloš Nikolić je kazao da se radi o velikoj i istorijskoj pobedi "u kampanji u kojoj je bio sam protiv svih". Nikolić je najavio da će se Đukanović uskoro obratiti iz Stare zgrade Vlade.

Demokratska partija socijalista je proglasila pobedu Mila Đukanovića na izborima. Na osnovu 80,5 odsto obrađenih podataka kandidat DPS Ðukanović vodi sa 53, 7 odsto glasova, ispred kandidata većeg dela opozicije, Mladena Bojanića koji je osvojio 33,8 odsto glasova, saopštio je CDT.

Biračka mesta su zatvorena u 20 sati. Predsednik DRI, Mersudin Dautović, je ocenio da su izbori prošli u mirnoj atmosferi, da su građani pokazali zrelost i odgovornost.

Dautović je rekao da DRI gotovo da nije imala posla tokom čitavog dana, te da je dobijen samo jedan prigovor od predsedničkog kandidata većeg dela opozicije Bojanića.

On je rekao da je tim povodom DRI održao vanrednu sednicu i zaključio da je prigovor preuranjen, odnosno da je prethodno trebalo da bude podnet opštinskim izbornim komisijama.

Demokratska partija socijalista je proglasila pobjedu Mila Đukanovića na izborima.

Poslanik DPS-a Miloš Nikolić je kazao da na osnovu 80 odsto obrađenog uzorka, Đukanović ima preko 5o odsto glasova.

On je rekao da se radi o velikoj i istorijskoj pobedi "u kampanji u kojoj je bio sam protiv svih". Nikolić je najavio da će se Đukanović uskoro obratiti iz Stare zgrade Vlade.

Pristalice DPS-a okupljaju da slave u zgradi stare Vlade.

TAČI ČESTITAO PRVI POBEDU

Čestitke Milu Đukanoviću je prvi uputio predsednik Kosova Hašim Tači koji je na Tviteru napisao da je to "pobeda Crne Gore, ali i za ceo region koji teži NATO i evrointegracijama".

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter