Izvor:
09.08.2016 u 16:23
0

DEČAKA ODNELA BUJICA: Raste broj žrtava u Makedoniji

Broj žrtava stradalih u katastrofalnim poplavama koje su za vikend pogodile Skoplje i još neke gradove Makedonije popeo se na 22, a strahuje se da bi on mogao da bude i veći.

Policija je, naime, danas potvrdila da je pronađeno telo 12-godišnjeg Ivana iz Stajkovca koji je bio prijavljen kao nestao. Ivanovi roditelji prijavili su da je njihov sin nestao dok je bio na traktoru sa dedom.

U Sektoru za vanredne situacije kažu da se traga za još šest osoba među kojima je i 14-mesečna beba. Na društvenim mrežama se, međutim, špekuliše da bi broj žrtava mogao biti znatno veći u odnosu na zvanične podatke.

Tanjug
Foto: Twitter/Borks

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter