Izvor:
11.08.2016 u 21:01
0

ILEGALNO UŠLI U BUGARSKU: Privedeno ČETRDESET migranata!

Pripadnici bugarske pogranične policije u Bregovu priveli su u sredu 40 ilegalnih migranata, u blizini bugarske granice sa Srbijom.

Od 40 privedenih migranata, 30 ih tvrdi da su iz Avganistana, sedam iz Pakistana, a troje iz Nepala, saopštio je Glavni direktorat bugarske pogranične policije.

Takođe u sredu, pripadnici pogranične policije u Malom Trnovu priveli su devet migranata u blizini Rezova, na granici Bugarske sa Turskom, nakon što su ilegalno ušli u Bugarsku. Četvoro među tih devet migranata imalo je iranske pasoše, dok ostali nisu imali identifikaciona dokumenta.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/ Watchtower

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter