Izvor:
10.08.2018 u 18:40
0

UKROĆENA VATRENA STIHIJA: Dva požara na Zakintosu pod kontrolom!

Dva požara koja su besnela na grčkom ostrvu Zakintos, u oblastima Makerado i Koliomenos, danas su stavljena pod kontrolu. Požare je tokom noći gasilo 30 vatrogasaca sa 14 vatrogasnih kola, a njima je u jutarnjim satima pritekao u pomoć i helikopter.

Jak vetar je otežavao rad vatrogasaca. Požari su izbili juče, ali obližnja sela nisu bila ugrožena. Razorni požari pogodili su nedavno istočni deo Atike , gde je broj nastradalih u požaru porastao na 93.

Najnovija žrtva je 78-godišnja žena iz Matija koja je imala hronične zdravstvene probleme i bila na intezivnoj nezi u bolnici Sismanoglio.

Trenutno se 34 osobe iz Matija nalaze u bolnicama na Atiki, šestoro je na intezivnoj nezi, a jedno dete u Agia Sofija dečjoj bolnici je u dobrom stanju.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter