Izvor:
11.08.2018 u 08:34
0

APEL UREDNICIMA DA SE ZAUZMU ZA SLOBODU ŠTAMPE: Gloub poziva na rat rečima protiv Trampovih napada na medije!

Bostonski "Gloub" pozvao je novine širom SAD da objave uvodnike u kojima će osuditi česte napade predsednika te zemlje Donalda Trampa na medije.

"Gloub" je apelovao na urednike da 16. avgusta u svojim uvodnicima pruže koordiniran odgovor na, kako je navedeno, "prljavi rat protiv slobode štampe" koji vodi Donald Tramp. Urednički kolegijumi bi, apeluje bostonski dnevni list, trebalo da se zauzmu za slobodu štampe bez obzira na generalni stav o politici američkog predsednika.

Iz "Glouba" poručuju da se na desetine medija, među kojima su i visokotiražne i lokalne novine, odazvalo pozivu i da će napisati svoje uvodnike na tu temu.

Tramp medije obično karakteriše kao "lažne vesti", a novinare naziva svojim pravim političkim protivnicima.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter