Izvor:
11.08.2018 u 09:41
0

SAD PODIGLA ODMAH VOJNE LETELICE: Aviomehaničar ukrao avion sa aerodroma u Sijetlu i poleteo ka gradu!

Zvaničnici policije saopštili su da je aviomehaničar, koji je ukrao avion kompanije "Aljaska erlajnsa" bez putnika i uzleteo sa međunarodnog aerodroma Sijetl-Takoma u državi Vašington, da bi se potom srušio, bio sklon suicidu i da taj incident nema veze sa terorizmom.

Avion je ukrao 29-godišnji muškarac koji je, prema audio snimcima, kontrolorima vazdušnog saobraćaja rekao da ima "mnogo ljudi kojima je stalo do njega", ali da je "emotivno rastrzan".

Aviomehaničar se i šalio postavljajući pitanje da li bi ga aviokompanija zaposlila kao pilota ako bi sleteo bezbedno. Avion se srušio u blizini ostrva Ketron. Zvaničnici su saopštili da je zaposleni te kompanije "poleteo bez dozvole" i da se avion srušio u moru.

Incident se dogodio sinoć, a u pitanju je avion "Q400" koji može da ima i do 78 mesta. Na društvenim mrežama objavljen je video snimak na kom se vidi kako avion kruži iznad aerodroma.

Preliminarna istraga ukazuje da se nesreća dogodila jer je mehaničar "izvodio akrobacije ili nije dovoljno bio obučen za letenje", objavila je lokalna policija. Za avionom je poletela i vojna letelica koja ga je pratila. Aerodrom je saopštio da je ponovo operativan.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter