Izvor:
16.08.2018 u 12:41
0

DRUGI DAN POTRAGE: Oko dvadeset osoba se vodi kao nestalo, broj žrtava manji nego što se mislilo!

Italijanska policija danas je umanjila broj žrtava rušenja mosta u Đenovi na 38 sa ranijih 39.

Spasioci rade na mestu tragedije već dva dana u potrazi za preživelima među betonskim ruševinama mosta na auto-putu A10. Glavni tužilac u Đenovi Frančesko Koci izjavio je danas da se još oko 20 osoba vodi kao nestalo.

Ministar unutrašnjih psolova Mateo Salvini izjavio je da je teško izaći sa konkretnim brojem nestalih jer bi određeni broj onih koje su prijavile porodice mogli biti turisti koji su stigli na svoje destinacije, ali im se nisu javili.

Portparolka Vatrogasne službe đenove Sonja Noki izjavila je da će se spasilačke operacije nastaviti dok ne budu pronađeni svi koji se vode kao nestali.

Blic.rs
Foto: Arhiva

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Unesite pojam i stisnite enter