Izvor:
17.08.2018 u 09:42
0

JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Indijac hteo da dodirne krokodila, veoma brzo je zažalio zbog toga!(VIDEO)

Jedan Indijac je mislio da će biti dobra ideja da se približi krokodilu i dodirne ga.

Krokodil, koji potiče iz ruralnog dela Bangladeša, iznenada ga je ugrizao za ruku.

Reptil se odmah udaljio sa mesta, pokušavajući da se sakrije u grmlju močvare, očigledno strahujući od ljudi koji su hteli da ga uhvate.

Masa je vikala i pokušavala da presudi reptilu, ali izgleda da nisu uspeli u tome.

Napadnuto Indijcu je ruka ozbiljno krvarila, ali je uspeo da izbegne veće povrede. Odveden je u bolnicu na lečenje.

Video se proširio internetom, a naišao je na brojne kritike.

"Krokodil je to dobro uradio! On to zaslužuje. Čovek je trebalo da ostavi životinju na miru, a ne da je dira", "Ovog muškarca treba da privedu indijske vlasti zbog uznemiravanja divljih životinja. Molim vas, uhapsite ga", samo su neki od komentara.

Još nije poznato da li je policija preduzela akciju protiv čoveka na snimku, ali su u prošlosti vlasti bile veoma stroge prema onima koji pokušavaju da love divljač ili se nesavesno ponašaju prema životinjama na tom području.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter