Izvor:
17.08.2018 u 17:03
0

PENZIONISANI GENERAL AMERIČKE MORNARICE POSLAO PISMO TRAMPU: „Vi ste nas vašim odlukama osramotili pred našom decom, ponizili na svetskoj sceni i što je najgore podelili nas kao naciju“!

Penzionisani general američke mornarice Vilijam H. Mekrejven, koji je nadgledao akciju američkih specijalaca koji su ubili Osamu bin Ladena, uputio je otvoreno pismo Donaldu Trampu u kome mu je poručio da je osramotio Amerikance, ponizio SAD na svetskoj sceni i podelio naciju.

Mekrejven je pismo Trampu uputio isprovociran njegovom odlukom da nekadašnjem direktoru CIA Džonu Brenanu, koji otvoreno kritikuje Trampa, oduzme dozvolu za pristup tajnim dokumentima, prenosi Vašington post.

– Dragi gospodine predsedniče, bivši direktor CIA Džon Brenan, kome ste oduzeli pristup tajnim dokumentima, jedan je od najboljih javnih službenika koje sam ikada upoznao. Samo je nekolicina Amerikanaca uradila više od Džona kako bi zaštitila svoju zemlju. On je čovek neuporedivog integriteta, čija iskrenost i karakter nikada nisu bili dovedeni u pitanje, osim od strane onih koji ga ne poznaju – napisao je Mekrejven.

On je rekao i da bi mu bila čast da i njemu oduzme pristup tajnim dokumentima kako bi mogao svoje ime da doda na listu muškaraca i žena koji su istupili protiv Trampa. Kako je rekao, i on je, poput mnogih Amerikanaca, mislio da će Tramp, kada je postao predsednik prerasti u lidera kakvog američka nacija zaslužuje.

– Dobar lider se trudi da podstiče najbolje u svojoj administraciji. Dobar lider predstavlja primer koji drugi treba da slede. Dobar lider uvek stavlja interese drugih ispred svojih. Vaše liderstvo, na žalost, pokazalo je tako malo od tih vrednosti. Vi ste nas, vašim odlukama, osramotili pred našom decom, ponizili na svetskoj sceni i, što je najgore, podelili nas kao naciju – poručio je Mekrejven Trampu.

On je dodao i da se Tramp vara ako misli da će "taktika iz Mekartijeve ere" suzbiti glasove kritike.

– Kritike će se nastaviti dok ne postanete onakav predsednik za kakvog smo se nadali da ćete biti – rekao je Mekrejven.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter