Izvor:
07.09.2018 u 07:20
0

U KARANTINU DVE LETELICE: Na aerodromu u Filadelfiji zarobleno 250 putnika iz Evrope!

Svi putnici i članovi posade dva aviona kompanije "Ameriken erlajnz" koji su na aerodrom u Filadelfiji stigli iz Evrope zadržani su u karantinu jer 12 putnika ima simtome slične gripu.

Na lekarskom pregledu je ukupno 250 ljudi iz predostrožnosti, a američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti je obavešten, rekla je portparolka aerodroma Dajan Džirejs.

Oba aviona sletela su na aerodrom u četvrtak posle podne, jedan iz Pariza, a drugi iz Minhena

Niko iz drugih aviona nije zadržan u karantinu niti je ugroženo funkcionisanje aerodroma. Avionsko osoblje nije kontaktiralo lekarske službe na zemlji uoči sletanja kako bi ih upozorilo da u avionu ima obolelih.

Prethodnog dana avion kompanije Emirejts je zadržan na pisti i stavljen u karantin posle sletanja na njujorški aerodrom Dzon F. Kenedi jer se više putnika požalilo na zdravstvene probleme.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Screnshot/ABCWorldNews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter