Izvor:
07.09.2018 u 09:57
0

IZBODEN NOŽEM NA SKUPU TOKOM PREDIZBORNE KAMPANJE: Predsednički kandidat u ozbiljnom stanju posle napada!

Vodeći predsednički kandidat i lider krajnje desnice u Brazilu Žair Bolsonaro koji je izboden nožem u stomak na skupu tokom predizborne kampanje, operisan je i nalazi se u ozbiljnom stanju, rekli su njegov sin Flavio i portparolka bolnice.

– Žalosno, situacija je ozbiljnija nego što smo se nadali – napisao je Flavio Bolsonaro na svom Tviteru nakon što je prethodno rekao da je njegov otac zadobio površinsku ranu.

Ubodom su zahvaćeni jetra, pluća i creva, naveo je on.

– Izgubio je mnogo krvi, stigao je u bolnicu … skoro mrtav. Sada je izgleda stabilizovan – napisao je Bolsonarov sin.

Portparolka bolnice u gradu Huis de Fora gde se napad dogodio potvrdila je da je Bolsonaro imao operaciju ali nije precizirala u kakvom je stanju ni kakve su povrede.

Televizija Globo prikazala je snimke na kojima se vidi kako pristalice na ramenima nose Bolsonara pošto je izboden. Federalna policija navela je u saopštenju da je Bolsonaro imao pratnju policajaca u vreme napada i da je napadač uhvaćen na delu. Okolnosti istrage se istražuju. Lokalna policija potvrdila je da je uhapsila napadača, ali nije otkrila njegov identitet.

– Ne znamo da li je napad bio politički motivisan – rekla je portparolka policije.

Napad na Bolsonarija osudili su njegovi protivkandidati na predsedničkim izborima, kao i predsednik Brazila Mišel Temer. Televizija Globo prikazala je snimke na kojima se vidi kako pristalice na ramenima nose Bolsonara pošto je izboden u Žuis de Fori.

Lokalna policija rekla da je uhapsila napadača, ali nije otkrila njegov identitet.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter