Izvor:
08.09.2018 u 14:44
0

RUSI UPOZORAVAJU NA PAKLENI PLAN TERORISTA: Lažni hemijski napad u Siriji kreće večeras!

Portparol ministarstva odbrane Rusije Igor Konašenkov upozorio je da je za večeras planiran izrežirani hemijski napad u Siriji.

Konašenkov kaže da je ministarstvo odbrane dobilo informaciju da su se lideri grupa Hajat Tahrir al-Šam i Hizb al-Turkistani al-Islam, kao i lokalni koordinatori Sirijske civilne odbrane okupili u terorističkom komandnom centru u Idlibu 7. septembra.

Na tom sastanku oni su, kako je rekao, dogovorili scenarije izrežiranih incidenata uz upotrebu otrovnih supstanci protiv civila koji bi bili pripisani sirijskoj vladi i svi treba da se spreme do večeras, prenosi TASS.

Specijalna komanda nekih "stranih prijatelja sirijske revolucije" signaliziraće teroristima da započnu primenu praktične provokacije u provinciji Idlib, rekao je on.

Konašenkov je naglasio da ruska vojska nastavlja da prati situaciju u Siriji i akcije vojnih grupa različitih zemalja na Bliskom istoku. Rusija je i ranije više puta upozoravala da se mogu očekivati inscenirani hemijski napadi u Siriji.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter